Reactie plaatsen

Reacties

Yentl Leukemans
een jaar geleden

Lot & LO... Echt wel mijn redder in nood!! πŸ’ͺ
Niet gemakkelijk als je maar 1m55 bent om broeken in de juiste lengte te vinden.😬
Dat heb ik dus opgegeven... Ik koop gewoon wat ik mooi vind en laat ze dan verkorten bij Lot&Lo. 😍 ALTIJD perfect van lengte en een SUPER SNELLE service!! πŸ₯‡πŸ‘–πŸ₯°

Vicky de Hannecard
een jaar geleden

Bedankt om van mijn trouwjurk het mooiste doopkleedje te maken dat ik me kon wensen. Ons dochtertje schitterde op haar speciale dag in een kleedje dat voor ons veel emotionele waarde had! Prachtig afgewerkt en zelfs nog een mooie eenhoorn erbij met de overschot van de stof ! Prachtig gemaakt!

Heidi
een jaar geleden

Bedrukte kousen waren top!!! Iedereen was er heel blij mee... Super gedaan Evi 😘

Gina & Yaline
een jaar geleden

De thuis workshops in lockdown door een virusje konden de knutselpret niet bederven . Top service , alles thuis geleverd in pakketje met de juiste dingen en handleiding .Altijd een heel leuke knutselactiviteit die workshops. Het waren weer top workshops met online info en raad . Yaline kijkt al uit naar de volgende workshop alhoewel ze het veel leuker zou zijn met haar vriendinnetjes . Het was een heel raar jaar met dat rare beestje . Yaline is top fan .

Eve
een jaar geleden

Wij hebben een workshop gedaan thuis. Deze ging normaal bij lot en lo thuis door. Maar dit mocht niet door corona. Deze waren online te volgen. Alles netjes opgelijst en afgedrukt. Heel makkelijk te volgen en ook altijd online of telefonisch bereikbaar bij vragen.
Heel leuke, creatieve ideeΓ«n en het resultaat mag er zeker zijn! Hop naar de volgende verrassing.
Leuke site, veel succes ermee!

Ilse en Cara
een jaar geleden

Wat hebben we genoten van de spelletjeskoffer. Veel verschillende spelletjes, allemaal netjes in orde en plezier voor jong en oud. Een aanrader !!

Evi
een jaar geleden

Super toffe lessen gehad in nadien, leuke outfits gemaakt voor mijn meisjes
In huiselijke sfeer en met een lach en zwans
Zeker voor herhaling vatbaar

Gina & Yaline
een jaar geleden

Mega leuke workshops gedaan deze week . Waren 2 creatieve toffe dagen . Ik maakte een mega coole tas & mijn eigen ontbijt setje ; tas en bordje het was super leuk om dit zelf gepersonaliseerd te maken . Vol ongeduld wacht ik al op de volgende workshop. Super dank je wel voor de top workshops . 😍πŸ₯³πŸ‘

Sara Vercammen
een jaar geleden

Arya vond de workshops allebei heel leuk. De organisatie van de workshops wat tip top in orde. Mijn dochter heeft zich super goed geamuseerd en kan al niet wachten tot de volgende workshop.

Mama
2 jaar geleden

Heel veel succes met Lot en Lo !
Een hele leuke website .
Tof om te lezen ,en hopelijk heel veel klanten